User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Alege Filtru

Alege o categorie:

Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi

Servicii medicale, Farma, Beauty, Spa

Scoli, Gradinite, Educatie

Articole copii, Jocuri, Cadouri

Imbracaminte, Accesorii, Curatatorii

Servicii financiare, Juridice, Serv.IMM

Constuctii, Amenajari, Imobiliare

Electrice, Electronice, Instalatii, Paza

Telefonie, Internet, Tv, Servicii IT

Evenimente, Catering, Foto, Print

Benzinarii, Service, Taxi, Parking, Rent

Divertisment, Sport, Timp Liber

Alimente, Bauturi

Hoteluri, Pensiuni, Servicii Turism

Alege un oras:

Bucuresti

OnLine

Ploiesti

Cluj

Constanta

Otopeni

Campina

Pitesti

Sibiu

Tulcea

Banca Celule - Baby Stem Cells

Adresa: Str. Traian, nr. 187-189, et. 4, ap. 33, sector 2, Bucuresti
Discount: 10%
Telefon: 0311 024 047 (L-V de la 9:00 la 18:00)
Link: www.babystem.ro


Grupul de firme Seracell are sediul în Rostock si este din 2002 o firma inovativa de servicii in domeniul tehnologiei tesuturilor si a Celulelor Stem. In noiembrie 2008, Seracell a lansat o noua oferta, de depozitare a Celulelor Stem din sangele cordonului ombilical. Dupa 6 ani in care activitatea a presupus stocarea si prelucrarea in vederea terapiei clinicie cu celule stem prelevate din sangele periferic si maduva osoasa, in noiembrie 2008 Seracell a lansat cu o noua oferta de depozitare a Celulelor Stem din sangele cordonului ombilical.
Ca si banca certificata de sange din cordonul ombilical, ea isi desfasoara activitatea pe baza celor mai ridicate standarde de calitate (Standarde EU-GMP). Seracell are la dispozitie laboratoare sterile si un depozit „crio” cu temperaturi foarte joase pentru stocarea pe o perioada indelungata a preparatelor congelate si a sangelui din cordonul ombilical congelat. Crio-depozitul Seracell are o capacitate care sa permita depozitarea unui numar de pana la 240.000 preparate. Seracell va deveni la acel moment cea mai mare intreprindere de acest fel din Europa.

O experienta si o competenta de peste 10 ani
Presedintele Consiliului de conducere al firmei Seracell AG, Prof. Dr. Mathias Freund, este seful sectiei de hematologie si oncologie al Clinicii universitare Rostock. Sub indrumarea sa se realizeaza din 1995 anual circa 80 de transplanturi de Celule Stem in scopul tratarii leucemiei sau a altor afectiuni maligne. In colaborare cu Prof. Dr. Hans-Dieter Kleine, care este in prezent director al Seracell AG, a fost elaborat primul studiu pe plan mondial asupra terapiei regenerative a infarctului cardiac prin injectarea de Celule Stem în muschiul cardiac.
In anul 2002, prof. Freund si dr. Kleine au fondat impreuna firma Seracell Stammzelltechnologie GmbH [Seracell Tehnologia Celulelor Stem], care se ocupa in cadrul grupului de firme de toate analizele medicale, prepararea, precum si stocarea pe o perioada indelungata a sangelui din cordonul ombilical.