User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Alege Filtru

Alege o categorie:

Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi

Servicii medicale, Farma, Beauty, Spa

Scoli, Gradinite, Educatie

Articole copii, Jocuri, Cadouri

Imbracaminte, Accesorii, Curatatorii

Servicii financiare, Juridice, Serv.IMM

Constuctii, Amenajari, Imobiliare

Electrice, Electronice, Instalatii, Paza

Telefonie, Internet, Tv, Servicii IT

Evenimente, Catering, Foto, Print

Benzinarii, Service, Taxi, Parking, Rent

Divertisment, Sport, Timp Liber

Alimente, Bauturi

Hoteluri, Pensiuni, Servicii Turism

Alege un oras:

Bucuresti

OnLine

Ploiesti

Cluj

Constanta

Otopeni

Campina

Pitesti

Sibiu

Tulcea

Servicii Rent A Car - AVIS

Adresa: Bd. Theodor Pallady, nr. 51, etaj 4, sector 3, Bucuresti
Discount: 10% se mentioneaza numarul de reducere N912800
Telefon: (004) 021 / 210.43.44, *AVIS (*2847 - apel cu tarif normal valabil in retelele nationale Cosmote, Orange si Vodafone) Orange: 004 0740 319 288, Vodafone: 004 0723 132 020, Fax: 0040 21 210 69 12
E-mail: office@avis.ro, Link: www.avis.ro
Program de lucru: Luni-Vineri: 09.00 - 17.30


Avis Romania va ofera servicii superioare de inchirieri auto in 11 din cele mai importante orase din Romania: Bucuresti, Bacau, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu, Targu Mures, Timisoara.
Indiferent daca veti sosi in aeroport sau sunteti deja in oras, va punem la dispozitie o gama variata de autoturisme noi ce pot fi preluate de la birourile noastre de inchiriere sau pot fi livrate la adresa dumneavoastra, fara costuri suplimentare.

Locatii:
- Hotel Intercontinental, Bd. Nicolae Balcescu, nr. 4, Bucuresti, Telefon: +4 021 314 1837, Email: inter@avis.ro
- Hotel Crowne Plaza, Bd. Poligrafiei nr. 1, Bucuresti, Telefon: +4 0720 111 106, Email: crowneplaza@avis.ro
- Aeroportul Henri Coanda (Otopeni), Zona comerciala, DN1 Bucuresti - Ploiesti, Km 16.5, Bucuresti, Telefon: +4 021 204 1957, Email: otopeni.airport@avis.ro
- Porsche Bucuresti Nord, Sos. Pipera - Tunari, nr. 2, Voluntari, Tel: +4 0723 612 011, 0735 310 316, Email: pbn@avis.ro

Valorile si viziunea noastra

Valorile Noastre
Urmatoarele afirmatii arata ceea ce credem noi, valorile noastre si maniera de a face acest business prin intermediul birourilor noastre operationale.

Morala Business-ului
Credem in interesul actionarilor nostri, clientilor nostri si angajatilor nostri de a mentine o imagine publica acceptabila la nivel inalt, care sa ajute o companie profitabila. Onestitatea, integritatea si sinceritatea sunt o baza din filosofia noastra totala.

Clientii
Credem in oferirea consecventa a unor standarde inalte de integritate, serviciu, calitate si valoare in satisfacerea nevoilor clientilor. Aceasta etos de operare ne mentine lideri in domeniul nostru si pastreaza loialitatea si respectul clientilor nostri.

Angajatii
Ne dorim sa stimulam datoria, loialitatea mutuala si mandria de a lucra pentru Avis prin implicarea angajatilor la orice nivel, continua imbunatatire a cunostiintelor si abilitatilor, recunoasterea competitiva si sistemul de recunoastere. Credem ca angajatii ar trebui sa fie activ incurajati sa creasca si sa isi dezvolte carierele cu Avis si intotdeauna cautam in primul rand sa numim candidati din interiorul companiei pentru pozitii vacante, atat national cat si internatonal. In acest fel, vom oferi posibilitatea mediului de a ajuta angajatii sa se dezolve.

Etosul Avis We Try Harder
Credem ca avantajul competitiv sustinut provine din inovarea continua a concurentei. Pentru a indeplini acest lucru, cautam imbunatatirea continua, indiferent cat de mica, in tot ceea ce facem si in acelasi timp imbunatatirea totala a modului in care ne facem treaba. Nu vom ezita sa ne adaptam unor noi si mai profitabile moduri de lucru, atata timp cat integritatea si onestitatea carora ne raportam nu vor fi compromise. Incurajam activ o mentalitate can do si we try harder si operam intr-o atmosfera de incredere pe orice nivel. Singura greseala este aceea de a nu incerca ceva.

Comunitate
Operam ca niste membri responsabili ai comunitatii si in baza legilor aplicabile in tara in care ne desfasuram activitatea. Recunoastem si respectam atitudinea, caracteristicile si obiceiurile localnicilor.

Costuri
Privim eficienta ca si centrul intregii noastre filosofii de afaceri si suntem intr-o continua cautare de moduri in care am putea reduce costul livrarii unui produs mai bun clientului nostru.

Viziunea Noastra
Avis este prima companie de inchirieri de masini in Europa, Africa, Orientul Mijlociu si Asia. Scopul nostru este cel de a fi cea mai valoroasa si de succes companie de inchirieri de masini din pietele in care operam, pentru clientii nostri, angajatii nostri si actionarii nostri si in acest fel Avis este o organizatie globala dinamica care se straduieste incontinuu si angajata sa ofere cele mai inalte nivele de serviciu prin investirea continua in cele sase prioritati strategice ale noastre: Satisfactia clientilor, Eficienta costurilor, Recunoasterea brandului, Satisfactia angajatilor, Crestere profitabila, Dezvoltarea oamenilor.