User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Alege Filtru

Alege o categorie:

Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi

Servicii medicale, Farma, Beauty, Spa

Scoli, Gradinite, Educatie

Articole copii, Jocuri, Cadouri

Imbracaminte, Accesorii, Curatatorii

Servicii financiare, Juridice, Serv.IMM

Constuctii, Amenajari, Imobiliare

Electrice, Electronice, Instalatii, Paza

Telefonie, Internet, Tv, Servicii IT

Evenimente, Catering, Foto, Print

Benzinarii, Service, Taxi, Parking, Rent

Divertisment, Sport, Timp Liber

Alimente, Bauturi

Hoteluri, Pensiuni, Servicii Turism

Alege un oras:

Bucuresti

OnLine

Ploiesti

Cluj

Constanta

Otopeni

Campina

Pitesti

Sibiu

Tulcea

Transport privat - Ninebot

Adresa: Soseaua Bucuresti Nord nr. 10, Cladirea O1, parter, Voluntari, Ilfov - Global City Business Park
Discount: 5% din pretul public de achizitie, test drive gratuit (cu programare) de maxim 3 ori in sesiuni de maxim 30 de minute pentru membrii pbClub (pot fi insotiti si de un prieten non-membru).
Telefon: 0722.371.000
Link Web: www.ninebot.ro


Odata cu dezvoltarea Internetului si a tehnologiei, inteligenta artificiala si-a gasit locul in dispozitivele mobile sau în automobile. Mai mult decat atat, din dorinta tot mai acuta de a proteja mediul inconjurator s-a nascut motorul electric, utilizat astazi atat pe autoturisme, cat si pe roboti pentru transportul personal, precum este si Ninebot.

Ninebot este alternativa ideala si unica pentru deplasare.

Usor de condus - Ninebot reprezinta urmatoarea generatie de transport personal, un robot ce iti aduce o placere unica in a-l conduce! Atunci cand incerci pentru prima data un Ninebot si iti apleci usor corpul in fata sau in spate, sau atunci cand incerci sa te intorci, vei simti ca si cum Ninebot este capabil sa-ti citeasca gandurile miscandu-se automat in directia dorita. Oriunde, oricând, bucura-te de libertate!

Transportabil - Ninebot este o capodopera in ceea ce priveste design-ul si manevrabilitatea. Este versatil si elegant in acelasi timp poate fi condus fie la locul de munca sau de agrement. Printr-o simpla detasare a ghidonului, Ninebot poate fi transportat foarte comod, potrivindu-se in portbagajul oricarui tip de masina. El este partenerul perfect in cazul distantelor prea mici pentru a conduce, dar prea lungi pentru a le parcurge pe jos.

Design genial - Se poate observa chiar si cu ochiul liber ca Ninebot arata foarte bine. Design-ul unic este nu numai o chestiune de bun gust, ci si o interpretare moderna care accentueaza aspectul indraznet si dinamic al Ninebot. Acest nou limbaj de design al Ninebot este unul tanar, proaspat si continua prin detalii elegante, subliniind nuantele. De la prima vedere, totul devine repede clar: Ninebot este un geniu de design!

Autonomie - Capacitatea bateriei este un alt punct forte al Ninebot. Pentru a raspunde cerintelor ridicate ale Ninebot, bateria trebuie sa indeplineasca la randul ei cerinte pe masura. Dezvoltatorii de Ninebot au muncit mult timp pana cand au proiectat in cele din urma o baterie litiu-ion care sa se potriveasca. Datorita timpului scurt de incarcare, a capacitatii mari, a unui ciclu de viata lunga si a celor doua circuite separate redundante, te poti plimba fara griji!