User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Testimoniale

Lucrul care imi place cel mai mult este sentimentul de grup, de sprijin. Eu am intrat in pbClub pentru a gasi o alternativa de castig suplimentar si ma bucur ca am gasit persoane foarte deschise care m-au sustinut si m-au primit alaturi, iar sistemul este foarte simplu de folosit. Despre promovarea clubului pot spune ca se promoveaza singur de fiecare data cand merg cu prietenii undeva si folosesc cardul de membru pentru discount, cu totii ma intreaba ce-i cu acest card.

- Florian -

Sincer nu am crezut ca voi folosi cardul asa des, am intrat in club pentru costurile reduse la telefonia mobila, am facut calcule si am descoperit ca scutesc doar la telefonie mult mai mult decat abonamentul de membru pbClub. Acum il folosesc si la alti parteneri si ma bucur ca gasesc produse de calitate, nu ma incanta sa cumpar ceva ieftin si care sa nu-mi placa. P.S. De cand a aparut aplicatia mobila, pe unde ma aflu caut sa vad ce parteneri sunt prin zona.

- Radu -

Am intrat in club pentru cariera financiara, imi place ca pot lucra si de acasa, merg la birou doar la intalnirile cu echipa.

- Alexandru -

... citeste mai departe


Beneficii Membri

Avantajele de a fi membru pbClub

AVANTAJE MATERIALE DIRECTE

1. Produse si servicii PREFERENTIALE, REDUCERI de pret in intregul lant de PARTENERI

Membrii pbClub beneficiaza de tratament preferential, produse si servicii speciale si discount in lantul de parteneri (va rugam vizitati sectiunea Parteneri pentru lista completa de beneficii). Identificarea membrilor se realizeaza cu ajutorul cardului de membru cu numar unic, iar beneficiile, in cele mai multe cazuri, sunt aplicate pe loc, direct pe bon, factura sau contract.

  • membrii Clubului au acces la produse si servicii mai ieftine;
  • de cele mai multe ori pretul abonamentului este recuperat prin accesarea unui singur furnizor (reducerile membrului la serviciile de telefonie, serviciile de invatamant, serviciile financiare si de asigurari, etc).

2. Diminuarea costurilor financiare

Atat membrii, cat si partenerii din cadrul Clubului beneficiaza de consultanta gratuita pentru minimizarea costurilor financiare:

  • reducerea ratelor la credite prin reesalonari sau refinantari;
  • accesul la credite sau alte servicii financiare cu costuri reduse;
  • diminuarea costurilor cu politele de asigurare.

DEZVOLTARE CARIERA IN DOMENIUL FINANCIAR

Partenerii fondatori ofera tuturor celor interesati posibilitatea de a incepe sau de a continua cu succes o cariera financiar-bancara intr-un sistem multinivel, pornind de la nivelul 1 – Agent in departamentul de vanzari si ajungand la nivelul 9 – Coordonator departament.

  • Toti membrii sunt inscrisi automat pe nivelul minim (nivelul 1) in cariera, fiind alegerea lor daca doresc sau nu sa se implice in afacere si sa inainteze in cariera.
  • Persoanele interesate de o astfel de cariera beneficiaza de cursuri gratuite, indrumare permanenta, singura lor obligatie fiind sa le parcurga, sa se implice, si sa promoveze, cresterea in cariera fiind direct influentata de rezultatele in activitate, la cursuri si examene.
  • Sistemul ofera atat castiguri personale (din activitatea proprie), cat si castiguri din activitatea echipelor recrutate si formate. Incepand cu nivelul 2, membrii activi profesional in sistem au posibilitatea de a recruta si forma echipe profesionale, in cadrul aceluiasi sistem.

VENITURI SUPLIMENTARE

Acestea pot fi realizate prin simpla promovare a clubului (efectuarea de prezentari in calitate de lector si/sau activitati de marketing) catre potentiali membri.

Aceste castiguri se compun din remuneratiile de lector pentru prezentarile tinute, comision pentru activitatea proprie de promovare, precum si castiguri din activitatea tuturor persoanelor recrutate si formate direct si indirect, pe toata durata activitatii acelor persoane.

Aceste activitati sunt realizate prin metode inovative si extrem de usor de pus in practica, generandu-va astfel venituri ce pot atinge valori ridicate pe masura implicarii si a rezultatelor dumneavoastra.

PROMOVARE AFACERE PROPRIE

Membrii isi pot promova afacerea proprie prin solicitarea listarii ca partener comercial. In cazul in care este nevoie, membrul beneficiaza de sustinere si consiliere pentru finantarea dezvoltarii activitatii, pentru cresterea calitatii serviciilor sau produselor oferite sau chiar pentru inceperea unei afaceri. De asemenea, membrii pot recomana parteneriate si pe baza experientei personale pozitive cu serviciile si produsele acestora.

Pentru mai multe detalii puteti descarca Brosura Pentru Membri!

CUM POT DEVENI MEMBRU ?

Curs de baza Concept pbClub - 26.03.2015

Ne face placere sa invitam la cursul privind conceptul de baza al PRIVATE BUSINESS CLUB persoanele interesate de a invata cum pot diminua costurile pentru bunurile si serviciile pe care le achizitioaneaza prin formarea de pachete si marketing direct. In cursul de baza vom prezenta de asemenea modalitati prin care membrii pot castiga suplimentar prin prestarea unor activitati profesionale in cadrul clubului. De asemenea sunt bine veniti liderii proiectului si membrii activi pentru a isi actualiza informatiile si pentru a oferi suport practic noilor membri..

Interval orar: 16:30 - 17:30
Adresa: Str. Valea Argesului nr.3 (zona Dr. Taberei), bl.D11, sc.2, etaj P, sector 6, Bucuresti (In incinta RomCredit / Euroins)


Harta:

... citeste mai departe


Curs de baza Bucuresti - Concept pbClub - 08.01.2015

Cursul de baza are menirea de a aduce informatii noi membrilor despre oportunitatile din club si in special de a oferi suport informational noilor membri care doresc sa beneficieze de avantajele din club pentru diminuarea costurilor proprii si ale familiei, dar si celor mai intreprinzatori care doresc sa inceapa o cariera in domenii precum financiar sau marketing sau chiar o afacere.

Interval orar: 16:00 - 17:30
Adresa: Str. Calea Victoriei nr. 12C (Calea Victoriei intersectie cu Str. Lipscani), bl. A, etaj 1, sector 1, BUCURESTI - Va rugam regasiti harta mai jos in aceasta pagina.

... citeste mai departe


Curs de baza Bucuresti - Concept pbClub - 30.10.2014

Cursul de baza are menirea de a aduce informatii noi membrilor despre oportunitatile din club si in special de a oferi suport informational noilor membri care doresc sa beneficieze de avantajele din club pentru diminuarea costurilor proprii si ale familiei, dar si celor mai intreprinzatori care doresc sa inceapa o cariera in domenii precum financiar sau marketing sau chiar o afacere.

Interval orar: 16:00 - 17:30
Adresa: Str. Calea Victoriei nr. 12C (Calea Victoriei intersectie cu Str. Lipscani), bl. A, etaj 1, sector 1, BUCURESTI - Va rugam regasiti harta mai jos in aceasta pagina.

... citeste mai departe