User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Alege Filtru

Alege o categorie:

Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi

Servicii medicale, Farma, Beauty, Spa

Scoli, Gradinite, Educatie

Articole copii, Jocuri, Cadouri

Imbracaminte, Accesorii, Curatatorii

Servicii financiare, Juridice, Serv.IMM

Constuctii, Amenajari, Imobiliare

Electrice, Electronice, Instalatii, Paza

Telefonie, Internet, Tv, Servicii IT

Evenimente, Catering, Foto, Print

Benzinarii, Service, Taxi, Parking, Rent

Divertisment, Sport, Timp Liber

Alimente, Bauturi

Hoteluri, Pensiuni, Servicii Turism

Alege un oras:

Bucuresti

OnLine

Ploiesti

Cluj

Constanta

Otopeni

Campina

Pitesti

Sibiu

Tulcea

Salon STIL ART

Adresa: Splaiul Independentei, nr. 210-210B, Bucuresti – Incinta Carrefour Orhideea
Reducere 10% pe loc la nota de plata
Telefon: (+40)21/316.25.63
Link:
www.stilartfemme.ro

Salonul nostru de infrumusetare va ofera servicii de inalta calitate si profesionalism la preturi promotionale: cosmetica, epilat, tratamente faciale si corporale.
Promotii: De fiecare data cand ne calcati pragul, noi va intampinam cu fel de fel de promotii, unele mai atragatoare decat altele.
Frecventarea unui salon de infrumusetare poate face ca intreg corpul tau sa arate minunat. Pentru orice barbat sau femeie a arata bine este foarte important, deoarece infatisarea spune aproape totul despre o persoana.

In timp ce majoritatea saloanelor de infrumusetare au esteticieni si folosesc echipamente pentru cosmetica moderne, unele saloane de infrumusetare folosesc practici naturiste vechi de mii de ani. In general, majoritatea saloanelor de infrumusetare ofera servicii la preturi destul de rezonabile. Uneori este dificil sa alegi la ce salon vei merge datorita numarului mare al saloanelor de infrumusetare. Alegerea unui salon de infrumusetare este influentata in mare parte de experienta prietenilor care au fost la tratament si iti pot recomanda sau nu salonul respectiv. Suntem destul de pretentiosi cand vine vorba de infatisarea noastra si suntem indreptatiti sa fim, atata timp cat de cum aratam depinde de multe ori si dispozitia noastra.

De la salonul de infrumusetare trebuie sa iesi multumit si relaxat; exista fara indoiala saloane bine dotate, bine amenajate, cu oameni bine pregatiti… dar la StilArt, pe langa faptul ca sunt intrunite toate aceste calitati, exista si altceva… o atmosfera… un fel de a fi… clientii sunt degajati si cei care lucreaza aici sunt oameni creativi care-si realizeaza lucrarea cu pasiune si profesionalism, oameni care mereu studiaza pentru a se ridica la cele mai inalte standarde.

Proiectul StilArt s-a nascut tocmai din convingerea noastra ca putem duce acest domeniu la un alt nivel in Bucuresti. Pentru atingerea acestor obiective am participat la numeroase cursuri, seminarii si saloane internationale si o vom face permanent pentru a aduce in Bucuresti cele mai noi tendinte si tehnologii in domeniu.