User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Alege Filtru

Alege o categorie:

Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi

Servicii medicale, Farma, Beauty, Spa

Scoli, Gradinite, Educatie

Articole copii, Jocuri, Cadouri

Imbracaminte, Accesorii, Curatatorii

Servicii financiare, Juridice, Serv.IMM

Constuctii, Amenajari, Imobiliare

Electrice, Electronice, Instalatii, Paza

Telefonie, Internet, Tv, Servicii IT

Evenimente, Catering, Foto, Print

Benzinarii, Service, Taxi, Parking, Rent

Divertisment, Sport, Timp Liber

Alimente, Bauturi

Hoteluri, Pensiuni, Servicii Turism

Alege un oras:

Bucuresti

OnLine

Ploiesti

Cluj

Constanta

Otopeni

Campina

Pitesti

Sibiu

Tulcea

Gradinita Zuppy

Adresa: Str. Otesani nr. 69, sector 2, Bucuresti
Reducere: 15% pe loc la plata taxelor
Telefon: 0761 968 368 / 0756 838 685
Link: www.zuppy.ro


Gradinita Zuppy este infiintata conform conventiei cu privire la drepturile copilului: dezvoltarea, protectia, participarea, unicitatea si diversitatea copiilor. Prin aceasta formula dorim sa cititi „filele cartii noastre” care se bazeaza pe cunoasterea profunda a dezvoltarii copilului mic: dragoste, securitate afectiva, deschidere spre lume.

Toate aceste laturi ale dezvoltarii copilului vrem sa le concentram intr-o singura activitate fundamentala si anume, JOCUL. Cel mai usor pentru a intelege jocul copilului este sa facem apel la propriile amintiri… cum ne-am jucat noi, ce ne placea mai mult?

Pentru fiecare individ, copilaria exercita o influenta aparte, ne gandim la ea ca la cele mai frumoase clipe, ele se intiparesc in memoria afectiva, insa ceea ce ne aducem precis aminte este ca prin joc am invatat o multime de lucruri, prentru ca in joc copilul isi formeaza lumea lui in care se misca cu siguranta si placere.

Acest lucru il dorim si noi, Gradinita Zuppy, sa fim alaturi de copiii dumneavoastra prin joc, ascultandu-le glasul lor dincolo de bataile inimii, sa-i intelegem, sa-i ajutam, sa le oferim iubire, libertate, blandete, prietenie ca intr-o mare familie.

Activitatile gradinitei sunt conform programei M.E.C.T.S., varsta minima de la care pot fi inscrisi copiii este de 1 an si 6 luni.