User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Alege Filtru

Alege o categorie:

Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi

Servicii medicale, Farma, Beauty, Spa

Scoli, Gradinite, Educatie

Articole copii, Jocuri, Cadouri

Imbracaminte, Accesorii, Curatatorii

Servicii financiare, Juridice, Serv.IMM

Constuctii, Amenajari, Imobiliare

Electrice, Electronice, Instalatii, Paza

Telefonie, Internet, Tv, Servicii IT

Evenimente, Catering, Foto, Print

Benzinarii, Service, Taxi, Parking, Rent

Divertisment, Sport, Timp Liber

Alimente, Bauturi

Hoteluri, Pensiuni, Servicii Turism

Alege un oras:

Bucuresti

OnLine

Ploiesti

Cluj

Constanta

Otopeni

Campina

Pitesti

Sibiu

Tulcea

Gradinita Elite

Adresa: Str. Lanariei, nr. 136, sector 4, Bucuresti
Reducere: 5% pe loc la plata abonamentului
Telefon: 0766.687.691
Link: www.gradinitaelite.ro


Gradinita ELITE a fost infiintata din aspiratia unor idealisti de a indruma copiii spre a-si alege repere morale si intelectuale autentice intr-o lume a cvasi-valorilor, de a-i determina sa evalueze singuri ce este moral intr-un mediu de cele mai multe prea pragmatic si egoist, de a aprecia calitatea oamenilor si a relatiilor in vremuri prea grabite pentru a acorda atentie lucrurilor care conteaza cu adevarat.

Ce oferim:
- servicii de educatie oferite de o echipa de institutori scoliti si inteligenti, intrucat stim prea bine ca nu intotdeauna una o implica pe cealalta :) , absolventi ai Liceului Pedagogic si ulterior ai Facultatilor de Litere/ Limbi Straine/ Psihologie si Pedagogie, intrucat plecam de la premiza: Un copil instruit are un educator instruit!
- transparenta totala prin sistemul de supraveghere on-line. Parintele poate vedea ce i se intampla copilului in orice moment al zilei de pe calculatorul de acasa sau de la serviciu. Exista camere de supraveghere in fiecare grupa, in sala de mese si in curte; totul are loc in timp real pe internet! Nimeni nu are acces la sistemul video in afara de parintii copiilor din gradinita. Costurile acestui sistem de supraveghere sunt incluse in taxa.
- program 8.00 - 20.00, pe toata durata anului (inclusiv pe timpul verii);
- grupe de cresa, Gradinita ELITE fiind una dintre putinele gradinite care explica parintilor ca varsta de 1-3 ani nu presupune doar hranire si schimbat de pampers dar mai ales urmarea unui curriculum foarte riguros specific acestei grupe de varsta;
- activitati zilnice in limba engleza si germana;
- evaluari periodice complexe privind evolutia copilului si informari obiective ale parintilor;
- psiholog clinician, psihoterapeut si logoped angajat permanent, cu rezultate concrete in gradinita noastra in cazul copiilor cu nevoi speciale, cu probleme in dezvoltare sau cu probleme de logopedie. Este dovedit faptul ca este mult mai bine pentru copiii cu astfel de probleme sa fie integrati intr-un colectiv de copiii cu o dezvoltare normala.
- conditiile de igiena strict respectate!
- personal medical specializat in pediatrie, cu o experienta indelungata in cresele si gradinitele de stat, ce tine o evidenta stricta a evolutiei somatice si psihomotorii a copilului;
- bucatarie proprie, cu variante de meniu stabilite de medicul nutritionist, astfel incat sa fie acoperit necesarul caloric al copiilor. Parintii primesc pe mail Meniul Saptamanii.
- jocuri si jucarii alese nu in mod aleatoriu sau “dupa buget”, ci conforme scopurilor urmarite: pentru dezvoltarea creativitatii, comunicarii sau motricitatii;
- si in ultimul rand, dar nu ne-relevant, un manager cu experienta de peste 10 ani in invatamant, care coordoneaza gradinita in principal ca pe un proces educativ prin care copiii devin destepti, morali, asertivi si secundar ca pe un business.

La inceputul fiecarei saptamani, parintii primesc pe mail Programul Saptamanii, astfel incat sa poata urmari in permanenta activitatea copilului la gradinita: ce teme sunt abordate in saptamana respectiva, ce povesti, poezii, cantece sunt invatate, ce vocabular este parcurs in cadrul lectiilor de limbi straine, ce deprinderi matematice sunt urmarite sau ce cunostinte despre mediul inconjurator invata cei mici.