User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Alege Filtru

Alege o categorie:

Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi

Servicii medicale, Farma, Beauty, Spa

Scoli, Gradinite, Educatie

Articole copii, Jocuri, Cadouri

Imbracaminte, Accesorii, Curatatorii

Servicii financiare, Juridice, Serv.IMM

Constuctii, Amenajari, Imobiliare

Electrice, Electronice, Instalatii, Paza

Telefonie, Internet, Tv, Servicii IT

Evenimente, Catering, Foto, Print

Benzinarii, Service, Taxi, Parking, Rent

Divertisment, Sport, Timp Liber

Alimente, Bauturi

Hoteluri, Pensiuni, Servicii Turism

Alege un oras:

Bucuresti

OnLine

Ploiesti

Cluj

Constanta

Otopeni

Campina

Pitesti

Sibiu

Tulcea

Salon Noblezza Beauty Longe

Adresa: Str. Putul lui Zamfir, nr. 63, sector 1, Bucuresti
Reducere: 30% pe loc la nota de plata
Telefon: (+40) 723 679 966, (+40) 748 048 003
Link: www.noblezza.ro


Leader in arealul tratamentelor de estetica faciala si corporala de mai bine de 3 ani, centrul Noblezza Beauty Lounge a fost premiat in cadrul Galei Intraceuticals 2013, desfasurata la finele lunii martie, pentru cel mai bun startup.

Noblezza Beauty Lounge s-a numarat printre primele centre din Bucuresti, care a adoptat in portofoliul sau terapia Intraceuticals si care a reusit sa dovedeasca in randul clientelor, beneficiile unice si de necontestat ale rejuvenarii faciale non-invazive.

Intraceuticals este singura terapie faciala non-invaziva, care hidrateaza tenul din interior, ii confera fermitate si suplete, recontureaza ovalul facial, asigura un lifting vizibil, elimina ridurile fine si le diminueaza pe cele profunde, actioneaza impotriva petelor pigmentare sau ale celor datorate de inaintarea in varsta si nu in ultimul rand ajuta la reglarea secretiei de sebum, in cazul tenurilor cu tendinta acneica. Prin intermediul oxigenului hiperbaric, cocktail-ul concentrat de acid hialuronic, vitamine si antioxidanti este infuzat in straturile inferioare ale pielii, ajugand in derm si stimuland functiile vitale ale pielii.

In atmosfera sofisticata, dar prietenoasa de la atelierul Noblezza vei beneficia de cele mai noi metode de relaxare, aparatura moderna pentru remodelare corporala si cosmetica faciala, tehnologie de ultima generatie in materie de epilare definitiva.