User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Alege Filtru

Alege o categorie:

Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi

Servicii medicale, Farma, Beauty, Spa

Scoli, Gradinite, Educatie

Articole copii, Jocuri, Cadouri

Imbracaminte, Accesorii, Curatatorii

Servicii financiare, Juridice, Serv.IMM

Constuctii, Amenajari, Imobiliare

Electrice, Electronice, Instalatii, Paza

Telefonie, Internet, Tv, Servicii IT

Evenimente, Catering, Foto, Print

Benzinarii, Service, Taxi, Parking, Rent

Divertisment, Sport, Timp Liber

Alimente, Bauturi

Hoteluri, Pensiuni, Servicii Turism

Alege un oras:

Bucuresti

OnLine

Ploiesti

Cluj

Constanta

Otopeni

Campina

Pitesti

Sibiu

Tulcea

Cabinet Avocat - Emil Tatu

Adresa: Bulevardul Mamaia, nr. 50, Constanta
Discount:
- 20% din pretul public al serviciilor SAU oferta tip abonament consultanta juridica - 100 euro/luna cu 5 ore incluse / 33% reducere fata de onorariul public, 200 euro/luna cu 10 ore incluse / 28% fata de onorariul public
- consultanta juridica - avocatul familiei - 100 ron/luna (25% reducere fata de pretul public) si onorariu 300 ron/termen de judecata pentru orice proces pentru persoana fizica sau juridica, nu este ofertata public (valabil doar pentru membrii pbClub).
Activitatile de consultanta juridica se pot efectua si prin consultanta juridica video si text live online, consultanta juridica video offline, e-mail.
Contact: 0722.556.897 - Emil Mihail Tatu
Link: www.avocatconstanta.com


Ca profesionist in domeniul dreptului, avocat Emil Tatu este inscris in Baroul Constanta din anul 2006.

In anul 2008 a fost infiintat Cabinetul de Avocat Emil Mihail Tatu din Constanta.

In prezent, Cabinetul de Avocat Emil Mihail Tatu din Constanta, prin colaborare cu notari publici, executori judecatoresti, experti judiciari, traducatori autorizati si desigur, prin colaborarea cu alti colegi avocati, ofera clientilor sai o gama larga de servicii specifice profesiei de avocat in Mangalia, Constanta, Medgidia, Tulcea, Bucuresti dar si alte zone ale tarii.

Domeniile urmarite de noi sunt: litigiile corporatiilor si companiilor, imobiliare, afaceri & drept comercial, proprietate comuna & asociatii de proprietari, drept civil, drept fiscal, dreptul muncii, iar o rata mare a succesului o au serviciile noastre prestate in domeniul dreptului muncii, unde oferim clientilor nostrii servicii si protectie legala ireprosabila.

Ne propunem sa oferim clientilor nostri cea mai buna si cea mai rapida consultanta posibila pentru a-si rezolva cat mai eficient problemele. Credem in importanta cunostintelor si a experientei acumulate, iar staff-ul nostru competent si foarte bine pregatit ofera cele mai productive metode de lucru cu clientii nostri.

Implementam in practica noastra si medierea, ca modalitate alternativa de solutionare a litigiilor, procedura care asigura o rezolvare mai rapida a acestora, cu costuri minime, in perioade de timp mult mai scurte decat rezolvarea clasica a conflictelor juridice. Cabinetul de Avocat Emil-Mihail Tatu din Constanta va ofera servicii si solutii complete pentru toate problemele cu relevanta juridica. Indiferent de situatia dumneavoastra, contactarea biroului nostru va va asigura un raspuns prompt, onest si eficient. Principiile si viziunea noastra sunt sustinute de profesionalismul cu care intelegem sa raspundem solicitarilor clientilor nostri, drept pentru care va invitam sa colaboram.

Politica acestui cabinet este "Interesele clientilor primeaza", iar pentru realizarea dezideratelor acestora depunem toate eforturile in vederea identificarii si valorificarii celor mai eficiente metode legale, in scopul prevenirii situatiilor conflictuale ori rezolvarea celor deja aparute, astfel incat finalitatea sa aiba un caracter durabil si care sa conduca la evitarea situatiilor conflictuale viitoare. Cabinetul de avocatura este pe deplin angajat sa mentina confidentialitatea stricta in toate relatiile de comunicare, referitoare la consultanta juridica acordata pentru clientii nostri.

Aici, sporim valoarea clientilor nostri prin utilizarea experientei noastre si abilitatii ca o putere constructiva, capabila de sprijin in dezvoltarea lor. Suntem foarte constienti ca obiectivele clientilor nostri pe termen lung pot fi realizate numai cu creativitate, spirit constructiv si o relatie buna pe termen lung.