User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Alege Filtru

Alege o categorie:

Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi

Servicii medicale, Farma, Beauty, Spa

Scoli, Gradinite, Educatie

Articole copii, Jocuri, Cadouri

Imbracaminte, Accesorii, Curatatorii

Servicii financiare, Juridice, Serv.IMM

Constuctii, Amenajari, Imobiliare

Electrice, Electronice, Instalatii, Paza

Telefonie, Internet, Tv, Servicii IT

Evenimente, Catering, Foto, Print

Benzinarii, Service, Taxi, Parking, Rent

Divertisment, Sport, Timp Liber

Alimente, Bauturi

Hoteluri, Pensiuni, Servicii Turism

Alege un oras:

Bucuresti

OnLine

Ploiesti

Cluj

Constanta

Otopeni

Campina

Pitesti

Sibiu

Tulcea

Arhitectura & Urbanism Studio Office Kolectiv

Adresa: Bd. Iuliu Maniu, nr. 7, Sector 6, Bucuresti
Discount: 5% din pretul public
Telefon: 0745011664
Link Web: www.studiokolectiv.ro, Facebook - Studio Office Kolectiv, Landscape Design Romania


Studio Office Kolectiv se prezinta ca fiind un colectiv compus din tineri urbanisti si arhitecti dedicati acestui domeniu, definiti de cuvinte-cheie ca ambitie, perseverenta, optimism, profesionalism. Acestia apreciaza fiecare proiect in care se implica deoarece pentru ei este cea mai importanta carte de vizita.

Serviciile oferite sunt urmatoarele:
- consultanta - intocmiri certificate de urbanism, asistenta la tranzactionarea imobiliara, terenuri. Considerand ca o ora de consultanta pentru un investitor poate fi uneori si o economie de cateva zerouri, se verifica intodeauna posbilitatile de dezvoltare din mai multe surse in scopul identificarii celor mai bune solutii de fructificare a terenului pentru client.
- urbanism - consultanta, proiectare urbanism si coordonoare avize, proiectare si planificare specifica de urbanism. Pentru proiectele de urbanism realizate se asigura totodata si managementul pe tot parcursul derularii proiectului.
- arhitectura - biroul ofera servicii complete de proiectare de arhitectura: proiecte arhitectura (documentatii tehnice de autorizare constructie, documentatii tehnice de autorizare pentru demolare, proiect tehnic, vizualizari arhitecurale 3D); amenajari interioare (office design & comercial) - servicii complete in domeniul amenajarilor de spatii comerciale si birouri (amenajari spatii comerciale, compartimentari, accese, mobilier specific, configurarea eficienta a spatiului), amenajari spatii comerciale (compartimentari - pereti pe structura usoara de aluminiu+lemn+sticla, pereti amovibili, sticla, receptie/sala de astepatare, operational, managerial, meeting, depozitare, relocari), avize (intocmirea si obtinerea avizelor, avize de mediu), devize - liste cantitati detaliate, devize lucrari pentru orice tip de constructie, devize (inclusiv pentru proiecte publice cu Fonduri Europene) si alte servicii conexe.
- design - proiectele de design rezulta intodeauna dupa discutii deschise cu utilizatorul final al proiectului, astfel incat rezultatul sa fie cel dorit catre client.