User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Alege Filtru

Alege o categorie:

Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi

Servicii medicale, Farma, Beauty, Spa

Scoli, Gradinite, Educatie

Articole copii, Jocuri, Cadouri

Imbracaminte, Accesorii, Curatatorii

Servicii financiare, Juridice, Serv.IMM

Constuctii, Amenajari, Imobiliare

Electrice, Electronice, Instalatii, Paza

Telefonie, Internet, Tv, Servicii IT

Evenimente, Catering, Foto, Print

Benzinarii, Service, Taxi, Parking, Rent

Divertisment, Sport, Timp Liber

Alimente, Bauturi

Hoteluri, Pensiuni, Servicii Turism

Alege un oras:

Bucuresti

OnLine

Ploiesti

Cluj

Constanta

Otopeni

Campina

Pitesti

Sibiu

Tulcea

Clinica OftalmEstet

Adresa: Calea Serban Voda nr. 35, sector 4, Bucuresti
Discount: 20% reducere la toate consultatiile, investigatiile, interventiile chirurgicale si serviciile de optica medicala
Contact: 075 513 91 77; Programari: 021 322 82 45
E-mail: office@oftalmestet.ro; Link: www.oftalmestet.ro


Clinica OFTALMESTET ofera toata gama de consultatii oftalmologice, explorari functionale si peste 20 de tipuri de interventii chirurgicale. Dna Dr. Speranta Schmitzer este primul medic din Romania care a obtinut din partea Ministerului Sanatatii competenta în ceea ce priveste operatiile plastice palpebrale (zona ochiului si a pleoapelor). Este, de asemenea, singurul medic din Romania care a efectuat peste 5.000 de astfel de operatii.

In decembrie 2008 s-a demarat constructia unei clinici de oftalmologie in Bucuresti, la sediul social al societatii, in locul vechiului imobil care a apartinut familiei Schmitzer inca din 1878, situat pe una din cele mai vechi strazi ale capitalei, fostul “Pod al Beilicului”, actuala “Calea Serban Voda”. In aceasta casa s-a nascut in 1904 si a trait Prof. Dr. Doc. Gheorghe Schmitzer, cel care a infiintat clinica de radiologie din spitalul Coltea si care a format numeroase generatii de radiologi. In memoria sa au fost infiintate clinica de oftalmologie OFTALMESTET si fundatia DR. SCHMITZER si s-a pastrat la parter arhitectura vechii case de la sfarsitul secolului 19. Etajele superioare sunt realizate într-o arhitectura moderna, colorate în gri inchis, tocmai pentru a scoate în evidenta albul vechilor fatade.

Noua clinica oftalmologica detine spatii pentru consultatii, sala de asteptare, explorari functionale, optica si bloc operator. Toate spatiile au fost proiectate si realizate respectand normativele CE in ceea ce priveste marimea suprafetelor, dotarea grupurilor sanitare pentru persoane cu dizabilitati si realizarea fluxurilor. Toate interventiile chirurgicale sunt inregistrate video cu aparatura de ultima generatie.

Calitatea serviciilor si ambianta deosebita creata in interiorul clinicii de oftalmologie sunt atuurile pe care OFTALMESTET mizeaza. Pacientii se bucura de o atmosfera placuta si relaxanta. Pentru a face o legatura intre constructia veche si cea noua, o parte a spatiului este mobilata in stil Ludovic al XV-lea, cu tablouri ale Scolii Flamande sec. XVII, cealalta parte, legata de prima printr-un planseu de sticla luminat, este mobilata modern, echilibrand si armonizand cele 5 elemente de baza Feng Shui – foc, apa, pamant, lemn si metal intr-un spatiu benefic pentru pacienti. Combinand marmura si granitul, plantele ornamentale, otelul inoxidabil, sticla, lemnul, muzica de relaxare, aromele orientale si susurul apei, s-a reusit crearea unei atmosfere deosebite, mai putin obisnuite intr-o clinica medicala.