User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Alege Filtru

Alege o categorie:

Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi

Servicii medicale, Farma, Beauty, Spa

Scoli, Gradinite, Educatie

Articole copii, Jocuri, Cadouri

Imbracaminte, Accesorii, Curatatorii

Servicii financiare, Juridice, Serv.IMM

Constuctii, Amenajari, Imobiliare

Electrice, Electronice, Instalatii, Paza

Telefonie, Internet, Tv, Servicii IT

Evenimente, Catering, Foto, Print

Benzinarii, Service, Taxi, Parking, Rent

Divertisment, Sport, Timp Liber

Alimente, Bauturi

Hoteluri, Pensiuni, Servicii Turism

Alege un oras:

Bucuresti

OnLine

Ploiesti

Cluj

Constanta

Otopeni

Campina

Pitesti

Sibiu

Tulcea

Gradinita Curcubeul Magic

Adresa: Str. Vasile Voiculescu, nr. 22, sector 3, Bucuresti
Reducere: 15% pe loc la plata abonamentului
Telefon: 0723.008.314, 0768.657.347
Link: www.curcubeul-magic.ro


Gradinita “Curcubeul Magic” este locul in care copiii invata jucandu-se, beneficiind de o baza materiala didactica adecvata desfasurarii unui proces instructiv-educativ modern. Oferim un mediu primitor, sigur, in care copilul este inconjurat cu caldura, intelegere, multa rabdare si dedicatie din partea educatoarelor, intr-un cuvant locul potrivit pentru copilul tau.

Oferta educationala de baza este conforma programei M.E.C. si cuprinde mai multe activitati: educarea limbajului, activitate matematica, cunoasterea mediului, educatie pentru societate, educatie artistico-plastica, educatie muzicala, educatie fizica. In cadrul acestui pachet de baza oferim si doua activitati optionale gratuite, respectiv limba engleza si arta. Pe langa pachetul de baza, puteti alege pentru copilul dumneavoastra una sau mai multe activitati optionale pe care le punem la dispozitie in acest an: limba franceza, limba germana, limba engleza prin metoda “learn2be”, dans artistic, dans sportive, karate, cursuri de actorie, curs de dezvoltare sociala si emotionala, initiere calculator, muzica instrument).

Va informam ca activitatile optionale pot fi extinse la solicitarea dumneavoastra. Pe langa activitatile de baza si cele optionale, copiii nu au timp sa se plictiseasca pentru ca urmeaza o gama variata de activitati extracurriculare: vizite la diverse obiective (Gradina Botanica, Gradina Zoologica, muzee), vizionari de spectacole de teatru si circ, excursii, diverse activitati in natura, petreceri de ziua copiilor in cadrul grupei, celebrarea unor sarbatori nationale sau internationale, organizarea de expozitii cu lucrarile copiilor.