User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Alege Filtru

Alege o categorie:

Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi

Servicii medicale, Farma, Beauty, Spa

Scoli, Gradinite, Educatie

Articole copii, Jocuri, Cadouri

Imbracaminte, Accesorii, Curatatorii

Servicii financiare, Juridice, Serv.IMM

Constuctii, Amenajari, Imobiliare

Electrice, Electronice, Instalatii, Paza

Telefonie, Internet, Tv, Servicii IT

Evenimente, Catering, Foto, Print

Benzinarii, Service, Taxi, Parking, Rent

Divertisment, Sport, Timp Liber

Alimente, Bauturi

Hoteluri, Pensiuni, Servicii Turism

Alege un oras:

Bucuresti

OnLine

Ploiesti

Cluj

Constanta

Otopeni

Campina

Pitesti

Sibiu

Tulcea

Servicii Fotografice - PhotoOne

Adresa: Intrarea Plutonier Luicu Vasile, Nr. 2, Sector 2, Bucuresti
Discount: 5%
Telefon: 0721.261.607
Link Web: www.PhotoONE.ro, www.facebook.com/PhotoONEstudio
E-mail: contact@photoone.ro


PhotoONE, ca brand de fotografie nunta, fotografie familie si fotografie studio inseamna de fapt doua nume: Mihaela si Marius Dudescu: suntem cei mai buni parteneri atat in viata personala (sot si sotie), cat si in cea profesionala!

Tot ce poate fi mai bun si mai benefic la o asemenea relatie, este ca facem totul impreuna, aici incluzand si PhotoONE, si il facem, gandim si actionam ca un intreg. Ne cunoastem atat de bine preferintele si talentele, calitatile si defectele fiecaruia si in fiecare fir al colaborarii noastre incercam sa ne completam reciproc, astfel incat rezultatele muncii noastre sa ne satisfaca pe amandoi.... de aici si faptul ca fotografia de nunta, de studio sau de familie, pe care noi o facem, place in acelasi timp, mai multor privitori, femei si barbati deopotriva :)

Ne consideram a fi fotografi de nunta si fotografi de familie ce au reusit in cariera lor, suntem norocosi si privilegiati ca lucram in acest domeniu, cu oameni fericiti, in zilele lor fericite si ca ingredientul special cu care lucram, care anima imaginile de nunta sau de familie semnate de noi, este chiar emotia umana!

Deci vedeti? Nu e nici un secret in reusita noastra... am fost uniti si suntem inca impreuna pornind de la un sentiment nobil, tot el este materia prima cu care noi lucram zi de zi si din care ne-am construit o meserie si iata e un sentiment care si pe voi va anima acum.... caci altfel de ce v-ati afla in cautarea unui fotograf de nunta, sau a unui fotograf de familie inspirat care sa surpinda artistic un moment de emotie din viata dvs de familie, nu?

Asadar deja avem ceva in comun. Atunci, de ce nu ne contactati? Vedem cum si daca putem colabora si daca putem crea una din imaginile marca PhotoONE, spectaculoasa, emotionanata si poate nemuritoare si pentru dvs?