User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Alege Filtru

Alege o categorie:

Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi

Servicii medicale, Farma, Beauty, Spa

Scoli, Gradinite, Educatie

Articole copii, Jocuri, Cadouri

Imbracaminte, Accesorii, Curatatorii

Servicii financiare, Juridice, Serv.IMM

Constuctii, Amenajari, Imobiliare

Electrice, Electronice, Instalatii, Paza

Telefonie, Internet, Tv, Servicii IT

Evenimente, Catering, Foto, Print

Benzinarii, Service, Taxi, Parking, Rent

Divertisment, Sport, Timp Liber

Alimente, Bauturi

Hoteluri, Pensiuni, Servicii Turism

Alege un oras:

Bucuresti

OnLine

Ploiesti

Cluj

Constanta

Otopeni

Campina

Pitesti

Sibiu

Tulcea

Gradinita Ana Lugojana

Adresa: Str. Cutitul de Argint, nr. 8, sector 4, Bucuresti (zona Tineretului)
Reducere: 5% pe loc la plata taxei
Telefon: 0724.342.409, 0744.703.971
Link: www.gradinitaanalugojana.ro

Gradinita Ana Lugojana formuleaza o oferta educationala complexa si completa, care sa acopere cerintele si exigentele societatii moderne, dar si adaptata particularitatilor fiecarui copil. Pentru ca noi stim, mai intai din ipostaza de parinti si abia apoi din cea de educatori sau manageri, ca fiecare copil este unic.

In cadrul activitatilor incluse in taxa de scolarizare se va respecta curriculum-ul national, la care se adauga un program zilnic de studiu al limbii engleze si numeroase activitati educative:
• Limba si comunicare, stiinte, om si societate, estetica si creativitate, domeniul psihomotric;
• Limba engleza intensiv (zilnic), urmand ca, treptat, comunicarea sa se realizeze in limba engleza - Gradinita Ana Lugojana a stabilit un parteneriat cu Educational Centre Romania, institutie specializata in promovarea materialelor necesare cursurilor de limba engleza, pornind de la oferta unor edituri precum Oxford, Delta Publishing, Richmond, Garnet Education, McGraw - Hill.
• Curs de cultura generala - Vreau sa stiu!;
• Curs de bune maniere;
• Club de lectura si arta conversatiei;
• Cursuri de educatie interculturala, prin colaborarea gradinitei cu Asociatia Culturala pentru Teatru si Origami din Romania pentru prezentarea intr-o maniera ludica si competenta a diferitelor elemente ce definesc cultura altor popoare, apeland la simturi, jocuri, povesti si filmulete;
• Serbarea zilei de nastere impreuna cu invitatii la ANA LUGOJANA PARTY, unde ii vom organiza copilului o petrecere cu animatori;
• Consiliere psihologica si logopedie – psihologul gradinitei, Alina Toth, cadru cu o bogata experienta in domeniu, la gradinite de stat si particulare, monitorizeaza si evalueaza toti copiii si consiliaza parintii. La aceasta varsta este importanta prezenta unui psiholog cu competente de logopedie, pentru corectarea cu blandete si tact a eventualelor deficiente in vorbire.
• Asistenta medicala – doamna Eugenia Dinu a fost peste 30 de ani asistenta medicala in Maternitatea Polizu si in Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu. Se face triajul zilnic al copiilor, se monitorizeaza atent starea de sanatate a acestora, copiii nefiind admisi in colectivitate fara analizele medicale obligatorii. De asemenea, gradinita are contract cu medic pediatru, d-na doctor Valeria Herdea, care va superviza starea de sanatate a copiilor.

Pe langa intrevederile zilnice, parintii sunt informati saptamanal prin e-mail despre programa activitatilor si proiectelor desfasurate in gradinita, meniul saptamanii, informari legate de evolutia copilului si un raport periodic al psihologului.

In gradinita Ana Lugojana copiii sunt admisi de la 1 an si 6 luni, fiind ingrijiti cu atentie si beneficiind de programe de educatie anteprescolara.