User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Alege Filtru

Alege o categorie:

Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi

Servicii medicale, Farma, Beauty, Spa

Scoli, Gradinite, Educatie

Articole copii, Jocuri, Cadouri

Imbracaminte, Accesorii, Curatatorii

Servicii financiare, Juridice, Serv.IMM

Constuctii, Amenajari, Imobiliare

Electrice, Electronice, Instalatii, Paza

Telefonie, Internet, Tv, Servicii IT

Evenimente, Catering, Foto, Print

Benzinarii, Service, Taxi, Parking, Rent

Divertisment, Sport, Timp Liber

Alimente, Bauturi

Hoteluri, Pensiuni, Servicii Turism

Alege un oras:

Bucuresti

OnLine

Ploiesti

Cluj

Constanta

Otopeni

Campina

Pitesti

Sibiu

Tulcea

Hotel Cara

Adresa: Bd. I.C. Bratianu, nr. 1, Pitesti, jud. Arges
Discount: 10% fata de pretul public la cazare si consumatie restaurant, bar, terasa
Contact: 0248.218.045
Link Web: www.hotel-cara.ro


Cazarea - hotelul dispune de 25 camere, atat camere destinate fumatorilor, cat si camere destinate nefumatorilor si 2 apartamente. Eleganta si confortul camerelor constituie doar cateva din elementele cu care Hotelul Cara isi intampina turistii, pentru a le asigura un sejur de neuitat.

Camerele - fiecare camera este dotata si utilata conform unui standard de 4*, dispunand de grup sanitar propriu, instalatie de aer conditionat, telefon pentru apeluri interne si externe, TV cu telecomanda si programe prin cablu, minibar si birou de lucru. Baia este dotata cu uscator de par, telefon, papuci, halat, bideu, cantar electronic, prosoape si produse cosmetice hoteliere, iar 12 dintre camerele noastre au exclusiv cazi cu jacuzzi.

Restaurantul - va promite o experienta culinara de neuitat din bucataria romaneasca si internationala, toate sortimentele fiind pregatite de bucatari cu o vasta experienta, la cele mai inalte standarde, fiind cel mai elegant restaurant pentru nunti din Pitesti! Restaurantul hotelului este prevazut cu un spatiu special amenajat pentru nefumatori.

Barul - locul ideal de relaxare dupa o zi incarcata este, fara doar si poate, barul cochet, discret, aflat la parterul hotelului, unde va puteti destinde bucurandu-va de aroma proaspata a unei cafele, savurand gustul savant al vreunui cocktail ori, mai degraba, puteti zabovi la un pahar inainte de masa.

Terasa - va asteptam in cadrul terasei la foisor sa simtiti mireasma florilor si ierbii umede, sa gustati preparate apetisante si sa va relaxati la un pahar de vorba si vin bun.

Sala de conferinte - tip cinema - ofera oamenilor de afaceri posibilitatea de a organiza conferinte si workshop-uri dispunand de retroproiector, videoproiector, flipchart si ecran de proiectie, instalatie de sonorizare, laptop cu acces internet si aer conditionat. Capacitatea maxima este de 80 locuri. Detinem si alta sala de conferinta, care se poate aranja ca o masa patrata sau in forma de U, cu o capacitate de 25 locuri.

Evenimente private - petreceri intre prieteni, petreceri pentru copii, petreceri surpriza, zile de nastere, banchet, majorat, cocktailuri, nunti, botezuri.