User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Alege Filtru

Alege o categorie:

Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi

Servicii medicale, Farma, Beauty, Spa

Scoli, Gradinite, Educatie

Articole copii, Jocuri, Cadouri

Imbracaminte, Accesorii, Curatatorii

Servicii financiare, Juridice, Serv.IMM

Constuctii, Amenajari, Imobiliare

Electrice, Electronice, Instalatii, Paza

Telefonie, Internet, Tv, Servicii IT

Evenimente, Catering, Foto, Print

Benzinarii, Service, Taxi, Parking, Rent

Divertisment, Sport, Timp Liber

Alimente, Bauturi

Hoteluri, Pensiuni, Servicii Turism

Alege un oras:

Bucuresti

OnLine

Ploiesti

Cluj

Constanta

Otopeni

Campina

Pitesti

Sibiu

Tulcea

Gradinita Zori de Zi

Adresa: Intrarea Martha Bibescu, nr. 3, Mogosoaia, Ilfov
Reducere: 5% pe loc la plata taxelor
Telefon: 021 352 7390, 0724 063 740
Link: www.gradinitazoridezi.ro


Gradinita si familia pun bazele celor “7 ani de acasa”. Gradinita “Zori de zi” este inceputul de care aveti nevoie si asa cum fiecare zi buna se cunoaste de dimineata, noi reprezentam zorii educatiei copilului dumneavoastra.

Proiectul gradinitei porneste de la modelul educatiei personalizate care sustine aptitudinile si potentialul fiecarui copil. Activitatile instructiv-educative în Gradinita „Zori de zi” se concentreaza in jurul unui obiectiv fundamental: ingrijirea atenta a fiecarui copil, preocuparea pentru adoptarea unui regim de viata sanatos, pentru echilibru si dezvoltare armonioasa de la cea mai mica varsta.

Viziunea gradinitei presupune descoperirea si dezvoltarea potentialului latent al fiecarui copil si dezvoltarea capacitatii acestuia de a-si cunoaste abilitatile fizice, intelectuale, emotionale si sociale, ca o baza de formare a unei personalitati puternice, capabila sa se adapteze unor situatii inedite.

• Gradinita Zori de Zi si-a deschis portile in anul 2007 prin autorizatia de functionare nr. 1603/25.07.2007 si a obtinut acreditarea la nivel national prin Ordinul Ministrului nr. 5613 din data de 10.10.2011.
• Beneficiind de o locatie retrasa, gradinita Zori de Zi este usor accesibila din zona Mogosoaia, Chitila, Buftea, dar si din Bucurestii Noi si Bulevardul Sisesti.
• Cu ajutorul metodelor de invatamant moderne si respectand normele Ministerului Educatiei si Cercetarii, sub o atenta indrumare, gradinita va oferi copiilor un itinerariu educativ constructiv si atractiv menit sa faciliteze dobandirea unei discipline active si independente in viata practica si o dezvoltare progresiva a inteligentei.
• Suntem alaturi de copii dumneavoastra cu o echipa de cadre didactice specializate, motivate intrinsec, dornice de perfectionare continua si foarte creative. Personalul de ingrijire este atent la nevoile celor mici si gata sa le ofere “o mana de ajutor”, o vorba buna si o imbratisare calda.
• Sub dictonul “Profesionisti pentru profesionisti”, incepand cu anul 2011, am demarat colaborarea cu prof. Florian Colceag. Sub indrumarea domniei sale, cadrele didactice dezvolta si aplica modele educationale bazate pe teoria inteligentelor multiple, comunicarea eficienta cu fiecare tip de copil, astfel incat sa se obtina rezultate optime in domeniul inteligentelor personale si emotionale. De asemenea, prescolarii beneficiaza de screening de personalitate si consiliere, alaturi de parintii lor. Periodic se organizeaza cursuri de parenting cu distinsul profesor Florian Colceag.
• Copiii se vor bucura de petrecerea timpului intr-o colectivitate in care vor fi supravegheati cu aceeasi afectiune si atentie ca in familie. Gradinita isi propune sa-i educe pe copii astfel incat sa fie capabili sa se adapteze lumii in care ei vor trai.
• Utilizand un sistem transparent, parintii pot fi alaturi de copii pas cu pas in fiecare moment al zilei, urmarind transformarile ce au loc in educatia copiilor prin intermediul sistemului de supraveghere video accesibil prin Internet.
• Activitatile instructiv-educative se vor desfasura intr-un spatiu generos, special amenajat, confortabil si foarte primitor, cuprinzand sali de joaca, sala de sport, muzica, calculatoare si un generos teren de joaca in aer liber intr-un ansamblu de vile din comuna Mogosoaia.