User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Alege Filtru

Alege o categorie:

Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi

Servicii medicale, Farma, Beauty, Spa

Scoli, Gradinite, Educatie

Articole copii, Jocuri, Cadouri

Imbracaminte, Accesorii, Curatatorii

Servicii financiare, Juridice, Serv.IMM

Constuctii, Amenajari, Imobiliare

Electrice, Electronice, Instalatii, Paza

Telefonie, Internet, Tv, Servicii IT

Evenimente, Catering, Foto, Print

Benzinarii, Service, Taxi, Parking, Rent

Divertisment, Sport, Timp Liber

Alimente, Bauturi

Hoteluri, Pensiuni, Servicii Turism

Alege un oras:

Bucuresti

OnLine

Ploiesti

Cluj

Constanta

Otopeni

Campina

Pitesti

Sibiu

Tulcea

Servicii Software - Rot Systems

Adresa: Str. Ion Brezoianu, Nr. 23-25, Etaj 5, Sector 1, Bucuresti
Discount: 5%
Telefon: 021 314 23 96
Link Web: www.rot-systems.com
E-mail: office@rot-systems.com


Pe o piata condusa si ghidata acum de factorul raportului de eficienta-cost, serviciile noastre pornesc de la o analiza in profunzime indreptata catre scaderea costurilor clientului, continua apoi cu un proces de consultanta bazat pe experienta celor 20 de ani de activitate si converg la final intr-o solutie software inovatoare si eficienta ce foloseste cele mai moderne instrumente de programare.

Solutii personalizate
Toate solutiile software dezvoltate de noi sunt personalizate pentru fiecare client in parte, pentru ca, in viziunea noastra, fiecare client are nevoi unice. De la solutii legate de fluxurile de lucru sau fluxurile documentelor, la aplicatii web, servicii web, servicii Windows si pana la integrarea de aplicatii, administrare si optimizare a bazelor de date sau sisteme de raportare, specialistii nostri sunt mereu pregatiti pentru noi provocari.

Programare
Bazandu-se pe o vasta experienta, dinamica noastra echipa de profesionisti este capabila sa utilizeze cele mai moderne limbaje de programare (Microsoft.NET Framework), sa creioneze structuri de baza de date complexe (Oracle, SQL Server), sa manevreze instrumente puternice (Microsoft Visual Studio, Microsoft Team Foundation) pe platforme si servere Microsoft Windows.

Consultanta
Pe durata procesului de consultanta, liderii nostri de echipa, in cadrul intalnirilor cu reprezentanti ai clientilor si partenerilor, analizeaza in profunzime diversele situatii prezentate, propun optimizarea fluxurilor de lucru ce se impun si deseneaza arhitectura viitoarei solutii software. Mai mult decat atat, la nevoie, ei pot asigura indrumare in managementul proiectului aflat in desfasurare, precum si sesiuni de training.