User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Alege Filtru

Alege o categorie:

Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi

Servicii medicale, Farma, Beauty, Spa

Scoli, Gradinite, Educatie

Articole copii, Jocuri, Cadouri

Imbracaminte, Accesorii, Curatatorii

Servicii financiare, Juridice, Serv.IMM

Constuctii, Amenajari, Imobiliare

Electrice, Electronice, Instalatii, Paza

Telefonie, Internet, Tv, Servicii IT

Evenimente, Catering, Foto, Print

Benzinarii, Service, Taxi, Parking, Rent

Divertisment, Sport, Timp Liber

Alimente, Bauturi

Hoteluri, Pensiuni, Servicii Turism

Alege un oras:

Bucuresti

OnLine

Ploiesti

Cluj

Constanta

Otopeni

Campina

Pitesti

Sibiu

Tulcea

Restaurant YOSHI

Adresa: Str. Banu Antonache nr. 40-44, sector 2, Bucuresti
Discount: 10% – pe loc la nota de plata
Telefon: (+40)31/429.02.80, (+40)749.979.521
Link:
www.restaurantyoshi.ro

Oferta noastra se desfasoara, la propriu, pe doua nivele. La parter, mobilierul alternand culorile curajoase cu cele calme, primeste oaspetii in jurul meselor, pe scaune si canapele, flancate de un perete ca un parc vertical, realizat din frunze proaspete si dese. La etajul superior, instalatia specifica destinata preparatelor ‘’teppanyaki’’ permite clientilor sa participe la un spectacol de virtuozitate a bucatarilor, contrapunctat cu efecte vizuale care-ti opresc respiratia. Aici, specialitatile sunt concepute in fata ochilor tai uimiti de numerele uneltelor sofisticate, ce par a se afla intr-o arena a circului. Limbile de foc care se inalta pana aproape de tavan te fac, pentru o clipa, sa uiti unde esti.

Restaurantul se bucura de un serviciu pe masura ambitiilor sale, realizand o relatie placuta intre vizitatori si ospatarii destinsi si primitori. Meniurile s-au imbogatit cu supe de mare succes: Kinoko Miso soup, supa Tempura Wanko Udon, Kinoko Surinagashi, s.a. La mare cautare par sa fie Black code in stil japonez cu sos Miso, Crevetele Regal (India), coada de langusta, Wagyu Beef, Foie gras cu sos de zmerua si fructe de padure. La fel de bun este si pieptul de rata, de care unora le era dor inca de pe vremea micului bistro, unde facusera dependenta de el. Ca sa nu mai vorbim despre Baby Saint Jacques, dar si despre produsele cele mai accesibile, cum ar fi pulpele de pui, orezul cu legume si carne sau pastele gatite in diferite variante. Deserturile sunt aratoase si gustoase, desi fine si usoare. Cu alte cuvinte, la YOSHI sushi & teppanyaki puteti intalni cofetari destoinici si - neaparat! - talentati.

Arta japoneza, cu excelenta ei minimalista si complexa totodata, facand culori de nealaturat sa fie fericite una langa alta, se gaseste in fiecare comanda, ce soseste pe mesele dvs.

Restaurantul japonez YOSHI Sushi & Teppanyaki va va fi un bun partener de investigatie, daca ati patruns deja cu spiritul in secolul XXI, si curiozitatea va face sa calatoriti. Si sa nu credeti ca, in tot acest timp, setea ramane in chinuri: sake, vinuri fine, sampanie, bere japoneza va stau la dispozitie.

Va asteptam in Japonia eleganta si curajoasa a artei culinare, dar si a prezentarii ce face curte artelor de confruntare si jocului cu simturile !