User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Alege Filtru

Alege o categorie:

Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi

Servicii medicale, Farma, Beauty, Spa

Scoli, Gradinite, Educatie

Articole copii, Jocuri, Cadouri

Imbracaminte, Accesorii, Curatatorii

Servicii financiare, Juridice, Serv.IMM

Constuctii, Amenajari, Imobiliare

Electrice, Electronice, Instalatii, Paza

Telefonie, Internet, Tv, Servicii IT

Evenimente, Catering, Foto, Print

Benzinarii, Service, Taxi, Parking, Rent

Divertisment, Sport, Timp Liber

Alimente, Bauturi

Hoteluri, Pensiuni, Servicii Turism

Alege un oras:

Bucuresti

OnLine

Ploiesti

Cluj

Constanta

Otopeni

Campina

Pitesti

Sibiu

Tulcea

Magazin tehnica medicala - Tehnofarm Daniel

Adresa: Strada C. D. Ghenea, nr. 1, Ploiesti, Prahova
Discount: 3%
Ccontact: +40244.522.370
Link: http://www.tehno-farm.ro


TEHNOFARM DANIEL s-a evidentiat ca un furnizor profesionist de produse medicale la un standard ridicat al calitatii pe piata din Prahova. Compania si-a focalizat strategia initiala pe o nisa in cadrul segmentului medical si chirurgical de pe piata produselor medicale de sanatate.
Fondata in 1992, TEHNOFARM DANIEL a avut mai intai in vedere comercializarea produselor destinate nou-nascutilor, dar si a produselor destinate alinarii suferintei bolnavilor si ingrijirii acestora.

In fiecare an, compania s-a dezvoltat, venind in intampinarea clientilor, oferindu-le in plus aparatura si instrumentar medical, consumabile, mobilier pentru dotari cabinete medicale, dezinfectanti, articole ortopedice, inclusiv incaltaminte ortopedica, imbracaminte si incaltaminte de protectie pentru personalul medical.

Acum, TEHNOFARM DANIEL este distribuitor autorizat in Prahova al produselor renumitelor companii: MEYRA-ORTOPEDIA (producator de fotolii rulante cu antrenare manuala si electrica, dispozitive pentru recuperare, lifturi, rampe etc.), RUSSKA (produse pentru ingrijire la domiciliu si in institutii specializate; hranirea, medicatia si igiena pacientului; articole de recuperare), BOCK (paturi electrice, saltele antiescara), OMRON (aparatura electronica pt monitorizarea diferitilor parametrii: tensiune, greutate, glicemie, cholesterol), ROCHE (aparate monitorizare glicemie, cholesterol, triglyceride), BOSO, RIESTER, MICROLIFE, FAZZINI, BEURER. Personalul calificat vine in sprijinul clientilor, oferind gratuit consultanta de specialitate.

Calitatea produselor si adaptabilitatea la cerintele din orice moment ale clientilor nostri ne recomanda ca un partener de incredere in cadrul actului medical, direct sau indirect.