User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Alege Filtru

Alege o categorie:

Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi

Servicii medicale, Farma, Beauty, Spa

Scoli, Gradinite, Educatie

Articole copii, Jocuri, Cadouri

Imbracaminte, Accesorii, Curatatorii

Servicii financiare, Juridice, Serv.IMM

Constuctii, Amenajari, Imobiliare

Electrice, Electronice, Instalatii, Paza

Telefonie, Internet, Tv, Servicii IT

Evenimente, Catering, Foto, Print

Benzinarii, Service, Taxi, Parking, Rent

Divertisment, Sport, Timp Liber

Alimente, Bauturi

Hoteluri, Pensiuni, Servicii Turism

Alege un oras:

Bucuresti

OnLine

Ploiesti

Cluj

Constanta

Otopeni

Campina

Pitesti

Sibiu

Tulcea

Clinica Stomatologica Dr. Besliu

Adresa: Str. Fratii Golesti, nr. 4, Pitesti, jud. Arges
Discount: 15% fata de tariful de cabinet (pentru manopera de cabinet)
Telefon: 0248.254.425
Link Web: www.doctorbesliu.ro


Clinica stomatologica Dr. Besliu este o clinica moderna, situata in zona centrala a orasului Pitesti. Aici ne propunem sa va tratam cu multa grija si atentie intr-un mediu relaxant, confortabil si sigur, totodata oferindu-va o gama completa de servicii stomatologice: medicina dentara generala, implantologie, chirurgie, estetica dentara, ortodontie, utilizand cele mai recente tehnologii stomatologice cu cele mai inalte standarde de sterilizare.

Istoria noastra incepe in 1993, cand Dr. Besliu, unul din pionierii stomatologiei in Pitesti, deschide printre primele cabinete stomatologice private din Pitesti.
De atunci au trecut 21 ani; cabinetul s-a transformat in clinica, iar echipa noastra s-a marit considerabil. Primul recrutat a fost Dr. Lucian Lelescu, urmat mai apoi de Dr. Popescu Simona. fiica Dr. Besliu, Dr. Geogescu Flavia s-a alaturat echipei in 2007, iar in 2012 a devenit completa cu Dr. Adrian Dumitru. Acum formam o echipa din 5 medici tineri, toti sub atenta indrumarea a Dr. Besliu.

De indata ce veti ajunge la clinica noastra, veti sti ca sunteti in locul potrivit, pentru ca dorinta noastra este de a va oferi o experienta placuta si un zambet fericit.
Telul nostru este ca pacientul sa primeasca cea mai buna solutie stomatologica, venind in ajutorul sanatatii, esteticii si bunastarii acestuia. Noi va vom explica toate optiunile de tratament, pentru ca impreuna sa putem alege cea mai buna varianta.