User: Format invalid     Parola:         CONT NOU       

Alege Filtru

Alege o categorie:

Restaurante, Cafenele, Baruri, Cluburi

Servicii medicale, Farma, Beauty, Spa

Scoli, Gradinite, Educatie

Articole copii, Jocuri, Cadouri

Imbracaminte, Accesorii, Curatatorii

Servicii financiare, Juridice, Serv.IMM

Constuctii, Amenajari, Imobiliare

Electrice, Electronice, Instalatii, Paza

Telefonie, Internet, Tv, Servicii IT

Evenimente, Catering, Foto, Print

Benzinarii, Service, Taxi, Parking, Rent

Divertisment, Sport, Timp Liber

Alimente, Bauturi

Hoteluri, Pensiuni, Servicii Turism

Alege un oras:

Bucuresti

OnLine

Ploiesti

Cluj

Constanta

Otopeni

Campina

Pitesti

Sibiu

Tulcea

Confectii metalice - FeroStil Cosminele

Adresa: Str. Cosmina de Sus, nr. 164, judetul Prahova (executam comenzi in toata tara)
Discount: 5% la toate produsele
Contact: 0767.954.976
Web: www.ferostilcosminele.com


FeroStil Cosminele va ofera o gama diversificata de articole din fier forjat si confectii metalice, atat in domeniul civil, cat si in cel industrial. Realizam orice tip de lucrare din fier forjat, de o buna calitate si in conformitate cu normele europene.
In functie de stilul resedintei clientului putem realiza modele clasice din fier forjat, reproduceri dupa modelele vechi care ofera un aspect rustic inspirat din istorie sau putem realiza modele mai simple din fier forjat, dar elegante prin linia formelor si calitatea executiei.

Elementele din fier forjat pot sa confere unei case rafinament, stil si eleganta. Realizarea unei lucrari din fier forjat trebuie gandita astfel incat sa se potriveasca cu spatiul interior sau exterior al cladirii, sa rezulte o imagine de ansamblu armonioasa si placut de privit. Fie ca optati pentru fier forjat delicat sau masiv, fier forjat clasic sau modern, fierul forjat poate capata diverse forme, ramanand de-a lungul timpului un accesoriu la moda in amenajarea spatiului de locuit.
Realizam o gama variata de produse din fier forjat: garduri si porti din fier forjat, balustrade pentru scari din fier forjat, grilaje din fier forjat, copertine, elemente din fier forjat. De asemenea, oferim un ansamblu de produse din inox, balustrade interior si exterior, garduri.

Echipa noastra este specializata in prelucrarea fierului prin forjare si poate crea modele personalizate de decoratiuni, in functie de preferintele dumneavoastra, de spatiul pe care il aveti la dispozitie si de stilul amenajarii.